Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحریریه پارسینه| درست در لحظاتی که در کوران مشغله روزانه گرفتار و یا در حال استراحت بودید، خبر‌های مهمی بر روی خروجی خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری قرار گرفته است، پارسینه تلاش می‌کند هر بامداد مهم‌ترین اخبار ایران و جهان در طی ساعات گذشته را به اطلاع مخاطبانش برساند. پارسینه هیچگونه دخل و تصرفی در اخبار بامدادی ندارد و صحت و سقم رویداد‌ها و انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  واکنش وزارت خارجه به ادعای انتقال سلاح به ارمنستان از خاک ایران

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص برخی ادعا‌های مطرح شده در خصوص ترانزیت سلاح و ادوات نظامی از مسیر خاک جمهوری اسلامی ایران به مقصد ارمنستان، تاکید کرد: تردد کامیون و ترانزیت کالا‌های متعارف غیرنظامی میان جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های همسایه، بطور معمول همواره برقرار بوده و کامیون‌های مورد اشاره نیز صرفا در همین چارچوب به فعالیت خود مشغول هستند. سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جمهوری اسلامی ایران ضمن نظارت دقیق و کنترل لازم بر روند جابجایی و ترانزیت کالا به کشورها، به هیچ وجه اجازه نمی‌دهد از خاک کشورمان برای انتقال سلاح و مهمات استفاده شود.   درخواست جهانی برای آتش‌بس در قره‌باغ؛

با وارد شدن درگیری نظامی جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه ناگورنو قره‌باغ به سومین روز خود، مقامات آمریکایی، فرانسوی و آلمانی خواستار پایان این درگیری شدند و ایران نیز ترانزیت سلاح و ادوات نظامی از خاک خود به ارمنستان را تکذیب کرد.

وزیر امور خارجه ایالات متحده، مایک پومپئو، روز سه‌شنبه خواستار پایان جنگ در منطقه ناگورنو قره‌باغ و بازگشت به مذاکرات «در اسرع وقت» شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آقای پومپئو در بازدید از یونان گفت: «هر دو طرف باید خشونت را متوقف کنند و با گروه مینسک کار کنند… تا هرچه سریع‌تر به مذاکرات اساسی برگردند.»

فرانسه نیز روز سه‌شنبه گفت که خواستار مذاکرات بین «گروه مینسک» برای میانجی‌گری بین طرف‌های متخاصم است.

گروه مینسک تحت رهبری روسیه، فرانسه و آمریکا است.

در همین حال خبر می‌رسد که دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، از ترکیه خواسته است تا از نفوذ خود بر جمهوری آذربایجان استفاده کرده و به این درگیری نظامی پایان دهد.

پیامد‌های اقتصادی کرونا در آمریکا؛ والت دیزنی ۲۸ هزار کارمند خود را اخراج می‌کند

تحت تاثیر پیامد‌های اقتصادی شیوع ویروس کرونا د‌ر آمریکا، شرکت والت دیزنی روز سه‌شنبه اعلام کرد ۲۸ هزار نفر از کارکنان خود را اخراج می‌کند.

جاش دی امارو، مدیر دیزنی پارک، گفته است، این کارمندان به دلیل شیوع ویروس کرونا و همچنین مخالفت ایالت کالیفرنیا با بازگشایی «دیزنی‌لند» کار خود را از دست دادند.

جاش دی آمارو در بیانیه‌ای گفته است که مدیریت والت دیزنی مجبور شده است که «تصمیم بسیار سخت» کاهش نیروی کار در همه سطوح اتخاذ کند.

با این در این بیانیه مشخص نشده است که تعداد از نیروی کار در «دیزنی لند» در کالیفرنیا و «دیزنی ورلد» در فلوریدا کار خود را از دست می‌دهند.

آسوشیتدپرس می‌گوید، با این حال نشانه‌ای از اخراج گسترده‌ای در ایالت فلوریدا مشاهده نشده است.   رد شائبه تخلیه چند روستا در شمال غرب کشور   علی ربیعی، سخنگوی دولت درباره تخلیه برخی روستا‌ها در مناطق مرزی غربی کشور گفت: در سال‌های گذشته بیش از ۱۵ سال پیش به دلیل شرایط امنیت آن دوره زمانی، برای دفاع از شهروندان مرزنشین که در معرض تهدیدات مرزی بودند و هم از اقدامات گروه‌های نا امن کننده در منطقه تصمیماتی اتخاذ کردند.   فروشنده زن برای لوازم آرایشی در قم الزامی شد   دادستان عمومی و انقلاب قم گفت که ضرورت حضور فروشنده زن در کلیه فروشگاه‌های لوازم آرایشی استان به سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اداره نظارت بر اماکن عمومی استان ابلاغ شده است. حجت الاسلام و المسلمین حسن غریب این تصمیم را با توجه به "تبعات و آسیب‌های جدی مرتبط با حضور فروشنده آقا در فروشگاه‌های تهیه و توزیع و پخش لوازم آرایشی و بهداشتی مرتبط با بانوان و در راستای پیگیری مطالبه‌ها و دغدغه‌های مردم متدین قم و حسب شکایت‌های متعدد مردمی واصل شده به حوزه دادستانی" ارزیابی کرده است.   خشونت پلیس آمریکا؛ خانواده گرین ۲۰ میلیون دلارغرامت می‌گیرند

پلیس در حالی به ویلیام گرین شلیک کرد که به او دستبند زده بود. بستگان این سیاهپوست مقتول با مقامات جورج کانتی در مریلند بر سر غرامت توافق کردند. مامور خاطی به قتل درجه دو متهم شده و در ماه مارس محاکمه می‌شود.

مقامات ناحیه پرنس جورج کانتی در ایالت مریلند آمریکا از توافق با خانواده ویلیام گرین بر سر پرداخت ۲۰میلیون دلار غرامت خبر می‌دهند. این سطح از غرامت برای چنین موردی، در تاریخ آمریکا کم‌سابقه است.

خانم آنجلا آلسوبروک، مقام اداری جورج کانتی گفته است که هیچ پولی نمی‌تواند با جان یک انسان برابری کند و غرامت تعیین‌شده، صرفا به معنای قبول مسئولیت عاملان در مرگ ویلیام گرین است.

ویلیام گرین در ژانویه ۲۰۲۰ به دلیل برخورد خودرویش با ماشین‌های دیگر بازداشت شد. مایکل اوئن، مامور پلیسی که ضارب اوست، گفته که او پشت فرمان و احتمالا تحت تاثیر مواد مخدر خوابش برده بود.

شکایت خانواده گرین بر این اساس بود که او بدون هیچ مقاومتی در خودروی پلیس نشست، ولی در حالی که دستبند داشته، هدف شلیک چند گلوله قرار گرفت. مایکل اوئن، مامور پلیس نیز خودش مانند ویلیام گرین، آمریکایی آفریقایی تبار است.

پلیس و دو شاهد پیش‌تر گفته بودند که گرین در برابر ماموران ایستادگی کرد و نوعی درگیری بین طرفین ایجاد شد. مایکل اوئن حتی مدعی شده بود که گرین در صدد گرفتن اسلحه او برآمد. در بررسی جوانب امر، اما هیچ مدرکی برای اثبات این مدعا یا کشمکش با مامور به دست نیامد.

مایکل اوئن در این پرونده، به "قتل درجه دو" متهم شده است. به این ترتیب، برای نخستین مرتبه در جورج کانتی، یک مامور پلیس تحت چنین اتهامی به دادگاه خواهد رفت.   حکم اعدام محیطبان همدانی نقض شد

«سرهنگ جمشید محبت خانی» فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست در رابطه با نقض حکم اعدام محیط‌بان همدانی در دیوان عالی کشور گفت: حادثه تیراندازی محیط‌بان سعید مومیوند مربوط به قبل از مسئولیت بنده در سازمان محیط زیست است و آن زمان رای اعدام برای ایشان صادر شده بود و ما در رای‌های اول اعتراض کردیم و پرونده به دیوان ارجاع داده شد، بعد از آن رای اعدام صادر شد و پرونده به همان شعبه در همدان بازگشت. سپس مدارک جدیدی که آماده شد نظر قاضی پرونده را برنگرداند و مجدداً حکم قصاص صادر شد، بنابراین ما هم مجدداً اعتراض کردیم و مدارک جدید آماده کردیم. امروز متوجه شدم که دیوان اعتراض ما را پذیرفته است و رای اعدام را نقض کرده است.   خودرو به دنبال دلار می‌دود

بازار خودرو که طی چند هفته گذشته کمی رنگ آرامش به خود دیده بود حالا چند روزی است که افزایش قیمت خیره کننده‌ای را تجربه می‌کند به طوری که قیمت‌ها در این بازار روزانه بین ۱۰ تا ۶۰ میلیون تومان در نوسان هستند. قیمت پراید ۱۱۱ تنها از ابتدای مهرماه تاکنون ۲۳ میلیون تومان افزایش یافته است و این خودرو که در اواخر شهریورماه ۱۱۲ میلیون تومان قیمت داشت در حال حاضر به قیمت ۱۳۵ میلیون تومان رسیده است. طبق گفته نمایشگاه‌داران قیمت خودرو لحظه‌ای در حال تغییر است و نوسانات قیمت در این بازار به حدی است که قیمت اعلام شده یک ساعت قبل با قیمت فعلی تفاوت چند میلیون تومانی دارد و حتی در برخی از موارد طبق گفته نمایشگاه‌داران قیمت خودرو با گذشت ۲۴ ساعت ۱۰۰ میلیون تومان بالا رفته است به عنوان مثال قیمت خودرو جک ۵ اس در حال حاضر ۸۰۰ میلیون تومان اعلام شده. نمایشگاه‌داران بر این باورند که قیمت‌ها در این بازار طی روز‌های آینده روند صعودی را ادامه خواهد داد و مهمترین دلیل آن افزایش نرخ دلار در بازار بوده است.   سازمان عفو بین‌الملل به فعالیت خود در هند پایان داد

دولت هند حساب‌های بانکی سازمان عفو بین‌الملل را مسدود و این سازمان حقوق بشری را ناچار به اخراج کارمندانش کرد. بدین ترتیب عفو بین‌الملل برای اولین بار فعالیتش در هند را متوقف کرد.

سازمان حقوق بشری و مستقل عفو بین‌الملل اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی فعالیتش در هند را متوقف می‌کند. این سازمان آزار‌های دولت هند را دلیل این کار اعلام کرده است.

بنا بر اعلام عفو بین‌الملل، این سازمان دهم سپتامبر متوجه شده که حساب‌های بانکی‌اش در هند مسدود شده و بدین ترتیب کار این گروه عملا متوقف شده است. دولت هند در این باره اظهارنظری نکرده است.

یولی فرهار، دبیر کل عفو بین‌الملل از "اقدام شرم‌آور و رسوای دولت هند" سخن گفته است. به گفته خانم فرهار، این اقدام عفو بین‌الملل را ناچار کرده که فعالیتش در این کشور را در حال حاضر متوقف کند.

به گفته دبیرکل عفو بین‌الملل، این، اما بدان معنا نیست که تعهد این سازمان برای حقوق بشر در این کشور پایان می‌گیرد. این گروه بررسی می‌کند که در سال‌های آینده چگونه می‌تواند بخشی از جنبش حقوق بشری در هند باشد.

آویناش کومار، رییس عفو بین‌الملل در هند از "آزار دائمی" از سوی مدیریت اجرایی وزارت دارایی هند سخن گفته که مسئول رسیدگی به جرائم اقتصادی است. به گفته کومار، آخرین مورد مسدود کردن حساب‌های عفو بین‌الملل مربوط به فراخوان این سازمان برای شفافیت در دولت و نیز اشاره به مسئولیت پلیس دهلی نو و دولت هند در ناآرامی‌های ماه فوریه دهلی نو و نیز نقض فاحش حقوق بشر در جامو و کشمیر بود.      

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بسته خبری صبحانه پارسینه عفو بین الملل میلیون تومان والت دیزنی دولت هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۲۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟

مساله فروش نفت ایران برای بسیاری از رسانه‌های معاند و همسویانشان در داخل تبدیل به بحران شده است از این جهت هر روز گمانه زنی‌هایی از میزان تخفیف فروش نفت ایران منتشر می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از مهر، بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم تولید و به تبع آن صادرات نفت خام ایران افزایش یافت تا جایی که برخی از مسؤولان دولت قبل نیز به این موضوع تشکیک وارد کرده و اعلام کردند آماری که از فروش نفت ایران در دولت سیزدهم منتشر می‌شود واقعی نیست.

این مساله تاجایی مطرح شد که جواد اوجی وزیر نفت دولت سیزدهم به این صحبت‌ها واکنش نشان داد و اعلام کرد مساله افزایش فروش نفت ایران حتی مورد تأیید سناتورهای امریکایی است و هر روز تصمیمات جدید در این باره اتخاذ می‌شود تا بتوانند جلوی این افزایش صادرات نفت را بگیرند و در مسیر این افزایش صادرات سنگ اندازی کنند.

بعد از این صحبت‌ها و انتشار آمار و ارقام رسمی‌از میزان فروش نفت ایران در دولت سیزدهم توسط رسانه‌ها و مؤسسات بین المللی از جمله اوپک و مؤسسه بین المللی انرژی جریان رسانه‌های معاند فضای تخریب را به سمت تخفیف‌های نجومی‌برد و اعلام داشت ایران در ازای تخفیف‌های بالا موفق شده است تا صادرات نفت خود را افزایش دهد.

این مساله موجب شد تا گمانه زنی‌ها در مورد میزان تخفیف در فروش نفت ایران در ماه‌های گذشته بالا بگیرد و صحبت از ارقام نجومی‌چند ده دلاری در تخفیف نفت ایران به چین مطرح شود.

به عنوان مثال یکی از رسانه‌های داخلی به استناد یک توییت که معلوم نیست متعلق به کیست زمستان سال گذشته اعلام کرده است ایران به ازای هر بشکه نفت ۲۰ دلار تخفیف می‌دهد که این مساله موجب شد تا در رسانه‌ها یک جریان ایجاد کند.

بعد از آن رسانه‌ای دیگر بدون اشاره به رقم خاصی اعلام کرد مابه التفاوت در فروش نفت ایران و قیمت نفت ایران که در سبد اوپک اعلام شده است می‌توان متوجه شد که ایران تخفیف نجومی‌به مشتریان خود می‌دهد.

اخیراً نیز یکسری رسانه معاند نیز به استناد به میزان فروش نفت روسیه که از سوی اتحادیه اروپا اعلام شده است باید حد اکثر با قیمت ۶۰ دلار نفت اورال خود را بفروشد این برداشت را کرده‌اند که قطعاً میزان تخفیف نفت ایران نیز به اندازه روسیه و یا حتی بیشتر از روسیه است و قیمت فروش نفت ایران را چیزی حدود ۳۵ تا ۴۰ دلار اعلام کرده‌اند.

ایران چه مقدار تخفیف بابت فروش نفت می‌دهد؟

باید یک مساله شفاف شود که آیا دادن تخفیف در فروش نفت امری طبیعی است یا غیر طبیعی؟ در همین رابطه محمود امراللهی یکی از کارشناسان انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: در مساله بازار یابی باید به این نکته توجه کرد که کشورهای تولیدکننده برای نگهداشت بازار باید اقداماتی را انجام دهند که یکی از این اقدامات تخفیف در فروش نفت است.

وی گفت: کشوری مانند عربستان نیز هر ازگاهی قیمت نفت خود را برای مشتریانش تغییر می‌دهد در برهه‌ای قیمت را بالا و در مقطعی قیمت‌ها را پایین می‌آورد. باید خاطرنشان کرد که نفت عربستان تحریم نیست و این کار را انجام می‌دهد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: جالب است بدانید که دیگر کشورهای تولیدکننده نفت که عضو اوپک نیستند نیز چنین اقداماتی را انجام می‌دهند به عنوان مثال کانادا، آمریکا، روسیه قبل از تحریم، کشورهای تولیدکننده نفت حوزه آمریکای لاتین نیز به مشتریان خود تخفیف‌هایی می‌دهند بنابراین دادن تخفیف در فروش نفت امری کاملاً جا افتاده در بازار نفت است.

وی گفت: در شرایط تحریم این مساله جدی تر می‌شود زیرا وقتی تحریم اعمال می‌شود شما دو کار می‌توانید انجام دهید یا باید در چاه نفت خود را ببندید و تولید را کاهش دهید و یا اینکه با اعمال تخفیف‌های بیشتر مشتریان خود را حفظ کنید. لازم است بدانید اثر اول بر اقتصاد بسیار سنگین‌تر است زیرا اگر یک زمانی تحریم‌ها برداشته شود باید هزینه‌های گزافی کرد تا تولید را به حال قبل باز گرداند و در قدم بعدی باید مشتریان از دست رفته را حتی با نفت مجانی ترقیب کرد تا دوباره اقدام به خرید نفت از شما کنند. اما گام دیگر این است که نفت را بدون آنکه تولید کاهش یابد با تخفیف‌های معقولی به فروش رساند و این کار ضمن حفظ مشتریان موجب نمی‌شود تا تولید کاهش یابد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: در دولت قبل بعد از اعمال تحریم‌های جدی در سال ۹۷ به یکباره توسط مسؤولان وقت وزارت نفت تصمیم گرفته شد تا تولید کاهش یابد و هر روز آمارهای متعددی از کاهش دکل‌های فعال در مناطق نفتخیز جنوب منتشر می‌شد. در چاه‌های نفت بسته شد حتی جالب است بدانید وقتی میزان تولید به زیر یک میلیون بشکه رسید مسؤولان وزارت نفت با تخفیف‌های بالا نتوانستند فروش نفت را افزایش دهند و اگر خاطرتان باشد صادرات نفت ایران حتی به زیر ۱۰۰ هزار بشکه رسید.

وی ادامه داد: با تغییر دولت در چاه‌های نفت باز شد و با هزینه‌هایی دوباره تولید در برخی از چاه‌ها از سر گرفته شد به همین دلیل شاهد افزایش تولید نفت هستیم. همچنین رایزنی‌های صورت گرفته توسط مسؤولان وزارت نفت و دیپلماسی انرژی موجب شده است تا صادرات نفت ایران رونده رو به جلویی داشته باشد. که افزایش صادرات نفت ایران غالباً به خاطر دیپلماسی انرژی است هرچند اعمال تخفیف‌ها را نیز نباید نادیده گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مطلع است ایران چه مقدار تخفیف برای فروش نفت می‌دهد گفت: خبرگزاری رویترز به عنوان یک منبع و رفرنس در میزان فروش نفت ایران در ماه مارس سال جاری گزارشی با عنوان فقط کاهش قیمت نفت می‌تواند ولادیمیر پوتین را متوقف کند؛ نوشت که اکنون نفت اورال روسیه بشکه‌ای ۷۱ دلار صادر می‌شود که بالاتر سقف قیمت ۶۰ دلار است. حتماً می‌دانید نفت اورال روسیه بسیار شبیه به نفت ایران است. همچنین بررسی قیمت نفت صادراتی روسیه به هند نیز نشان می‌دهد که در همه ماه‌های بعد از دسامبر ۲۰۲۲ (به جز ژانویه ۲۰۲۳) این رقم بالاتر از سقف قیمتی ۶۰ دلار به ازای هر بشکه بوده و حتی در ماه اکتبر سال گذشته به بیش از ۸۴ دلار افزایش یافته است.

امر اللهی تصریح کرد: حالا که روسیه می‌تواند نفت خود را به مشتریان خود تا قیمت ۸۴ دلار نیز به فروش رساند آیا ایران نمی‌تواند نفت خود را تا ۸۱ دلار به فروش رساند؟

وی گفت: ایران هم اکنون عمده نفت خود را به پالایشگرهای شمال چین می‌فروشد که این پالایشگرها بخش خصوصی هستند و عملاً عمده خریداران نفت ایران همین پالایشگرها هستند آنها دنبال خرید نفت ارزان اند باید دید روسیه نفت خود را با چه قیمتی به مشتری دولتی خود در چین می‌فروشد که به استناد گمرک چین فروش نفت روسیه به این کشور با قیمت ۸۴ دلار است خب آیا طبیعی است که ایران بیاید و یکباره ۳۰ تا ۴۰ دلار تخفیف دهد و بازار روسیه را بهم زند؟ آیا آن‌وقت جنگ قیمتی بین ایران و روسیه صورت نخواهد گرفت؟

بنابراین نباید به عددسازی‌هایی که در رسانه‌های معاند صورت می‌گرد توجه کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت
  • مجازات دزد آفریقایی به یک سبک وحشتناک
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • انگیزه‌های خاص ستاره جوان آلومینیوم!
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • عکس‌| اخراج بازیکن به دلیل تلاش برای نجات جان یک هوادار!
  • اخراج بازیکن به دلیل تلاش برای نجات جان یک هوادار! + عکس
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟